Πληρωμή μέσω PayPal:

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την ηλεκτρονική σας συναλλαγή μεσω της διαδικασίας ασφαλών πληρωμών PayPal, χρησιμοποιόντας την πιστωτική, ή χρεωστική σας κάρτα με ασφάλεια 24 ώρες το 24ωρο όλες τις ημέρες του χρόνου.

PayPalΗ εταιρία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων, ανήκει στην eBay, διέπεται και ελέγχεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανίας - FSA (όπως άλλωστε και όλες οι Βρετανικές τράπεζες και οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί της Μεγάλης Βρετάνιας) και διευκολύνει με ασφάλεια την διεκπεραίωση μια συναλλαγής γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της "πληρωμής". Το να αποκτήσετε λογαριασμό στο PayPal είναι δωρεάν, όπως και η μεταφορά των χρημάτων από τον λογαριασμό σας του PayPal προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επίσης μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα σε/από οποιονδήποτε δωρεάν αλλά και να αγοράζετε από καταστήματα συμβαλλόμενα με την PayPal με ασφάλεια. Αν δεν έχετε λογαριασμό στην PayPal, μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν πηγαίνοντας στην κεντρική σελίδα www.paypal.com.

 

Πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας:

Με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μέσω των υπηρεσιών online πληρωμών της paypal, 24 ώρες το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου, αφού γίνονται δεκτές σχεδόν όλες οι κάρτες πληρωμών. Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε διευκρίνιση για τον τρόπο της online παραγγελίας, μη διστάσετε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, στο 25410 83900 από Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 - 21:00.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να πληρώσετε το ποσό που αντιστοιχεί στα προϊόντα  που έχετε επιλέξει με κατάθεση στον ακόλουθο τραπεζικό  λογαριασμό της εταιρείας μας.

Τράπεζα EUROBANK EFG

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 0026-0314-31-0101489092

IBAN: GR55 0260 3140 0003 1010 1489 092